Over Ons

Wie zijn wij?

Taxi Mechelen De Dijle is een jong en dynamisch taxibedrijf gevestigd in Mechelen, Vlaanderen. We richten ons op het bieden van professionele en hoogwaardige vervoersdiensten, voornamelijk taxi's. Met een breed scala aan taxiservices waaronder standaard taxiritten, luchthavenvervoer, VIP-vervoer, staat Taxi Mechelen De Dijle bekend om zijn klantvriendelijke chauffeurs, comfortabele en luxe voertuigen, en betrouwbare dienstverlening. We zijn 24/7 beschikbaar en streven ernaar de beste taxi-ervaring in Mechelen te geven, met een focus op veiligheid, punctualiteit en klanttevredenheid. We zijn uiteraard officieel erkend en vergund.

Als toonaangevende taxifirma streven we naar een milieuvriendelijke en ecologische aanpak voor elke rit, of het nu gaat om een snelle rit door de stad of een lange afstand. Wij hebben geen gele taxi of elektrische taxi's, maar wel zuinige voertuigen die ook betaalbare ritten bieden. Voor al uw vervoersbehoeften, van een prijsaanvraag tot de uiteindelijke factuur, bieden we service van topkwaliteit.

Geschiedenis:

Taxi Mechelen De Dijle opereert als taxibedrijf in Mechelen al sinds 2014. Zaakvoerder Mohamed Souguir heeft meer als 10 jaar ervaring in de taxisector (oorspronkelijk als eenmanszaak), en de meeste werknemers bij Taxi Mechelen De Dijle hebben ook meerdere jaren ervaring in dispatch of als taxichauffeur.

Werken bij Taxi Mechelen De Dijle?

Bent u geïnteresseerd om als chauffeur, dispatcher, of binnen onze administratie te werken? Of zoekt u een deeltijdse of voltijdse functie, misschien zelfs als student? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bel nu

Contactinformatie en bedrijfsgegevens

Keer terug naar de homepagina voor een goedkope taxi Mechelen te boeken.